Avagy, ha nem kérdezted meg, de tudni szeretnéd!

Tisztán Hotel TV!

Tisztán Hotel TV!

Miért Hotel TV? 4. rész, avagy ez már rendszer!

2022. január 30. - Jblog

Folytassuk tehát a Smart Hotel TV-k egyéb, de talán legfontosabb tudásával!
FIGYELEM! Ezeket már nem tudják a háztartási okostévék!

Ezen a ponton lépnek be a kisebb, vagy nagyobb rendszerintegrátor cégek, akik saját szoftvert fejlesztettek minden gyártó készülékére. Ezek a szoftverek olyan interaktív funkciókkal bírnak, mint a személyes vendég üdvözlés, üzenetküldés, számlamegtekintés, expressz kijelentkezés, vagy akár szobaszerviz megrendelés, vagy masszázs időpontfoglalás, stb... Ezek testre szabott menüben jeleníthetőek meg a készülékeken, mindig friss információt kínálva a vendégeknek.
Itt adhat lehetőséget időjárás információk elhelyezésére, vagy akár repülőtér menetrend online elérésére is.
Mindehhez összeköthető a szállodai szoftverrel (PMS), így kezelve a ki- és bejelentkezéseket és biztosítva a vendégadatok törlését. (GDPR megfelelőség). Ez roppant fontos, mert ma egyre nagyobb a kereslet az online felhasználói tartalmak és szolgáltatások elérésére. Gondolok itt ismét az előző részben kifejtett előfizetések használatára, mint YouTube, Spotify, YouTube Music, Apple TV, Netflix, Deezer és társai. Integrált rendszerrel együtt annyival tud többet, hogy kezeli a vendég ki- és bejelentkezését, így az egész tartózkodása alatt megtartja az adatait, majd azokat a távozásakor törli, hogy a következő vendég ne férjen hozzá. Ezzel megadva a legnagyobb kényelmet számukra!
A Smart Hotel TV-k, rendszerrel integrálva lehetőséget biztosítanak a vendéggel való kapcsolattartásra. Ha úgy érzitek, hogy a recepciós pulttól való távozásukkor elvesztitek őket a tartózkodásuk alatt, akkor ez a funkció, mint üzenet küldés, rendelések lehetősége is meg tudja tartani a kapcsolatot.
Azt is számtalanszor hangsúlyoztam beszélgetéseink során, hogy míg 20 évvel ezelőtt kuriózum volt a szállodai TV rendszer használata és az ezzel együtt járó fizetős film szolgáltatása, ahol a legújabb sikerfilmeket tudták megnézni és nem utolsó sorban a legvonzóbb a felnőtt filmes tartalmak jelentős bevételt hoztak a szállodának, az otthoni lehetőségek sokkal szűkebbek voltak. Mára a fizető film tartalom igénye csekély, köszönhetően a szélessávú Internetelérés lehetőségének és a mobil technológia hipergyors fejlődésének. Ezek a tartalmak már másodpercek alatt elérhetőek a mobil eszközökön. Elérhetőek, így a szállodának nem marad más, mint biztosítani ennek technikai hátterét és adni egy szép nagy méretű kijelzőt a szobába a megjelenítéshez! Ez a valós mai igény! Valós, mert az otthonokban nagyobb képernyők és fejlettebb technika bújik már meg, mint a legtöbb hotelszobában. Hiszen a kényelmes ággyal és a különleges gasztronómiai élménnyel, nem beszélve a pihenést és szórakozást támogató szolgáltatásokról, technikailag is biztosítani kell a kényelmet!
Apropó nagy kijelzők! Ha már beruháztunk nagyméretű LCD-kre a szobáinkban, akkor azt se felejtsük el, hogy ennek mekkora marketing értéke van! Hiba lenne kihagyni, hogy felhívjuk vendégeink figyelmét szolgáltatásainkra! Bátran nyomjuk nekik a hirdetéseket, hiszen a beruházásunk megtérülése már nem fog a fizetős tartalmakon keresztül megvalósulni, így lendítsük fel vele az éttermünk, a boltjaink és akár a wellness forgalmát!
Igen, ennek magvalósítására rendszerre van szükségünk! Szánjunk rá kis időt, ugyanúgy mint a szálloda weblapjának a karbantartására!
Garantált lesz a siker!

Ezekkel a lehetőségekkel részletesen is foglalkozni fogok és remélem hogy kedvet kaptok hozzá!

Addig is Tisztán Hotel TV! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hoteltv.blog.hu/api/trackback/id/tr6516824692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása