Avagy, ha nem kérdezted meg, de tudni szeretnéd!

Tisztán Hotel TV!

Tisztán Hotel TV!

Miért Hotel TV? 2. rész

2022. január 13. - Jblog

Az előző bejegyzésben átvettük a belépő szintű LCD-k közötti különbségeket és buktatókat.

Most egy olyan szolgáltatásról beszélnék, amit egyetlen egy háztartási televízió készülék se tud teljesíteni.

Minden gyártó, így LG, Samsung és Philips is gyárt olyan Hotel TV-t, amely még nem rendelkezik okos TV funkciókkal, de koaxiális hálózaton keresztül kapcsolata van egy szerverrel, ahonnan szerkesztett és szerkeszthető tartalmakat tud fogadni és megjeleníteni.

Milyen tartalmakat? Létrehozható teljes hotel információs weblap, ami a vendégszobai LCD-n böngészhető. Ide feltölthető reklám és természetesen az egész guest directory is, ami megfelel a hotel stars követelményeinek és nem mellesleg papírmentessé teheti a szobát.

Az ehhez szükséges szerveren, könnyen kezelhető felületen lehet szerkeszteni a tartalmat, bármely szállodai alkalmazott meg tudja tanulni a használatát.

A szerver és az LCD készülékek közötti kapcsolat egyirányú, tehát amit kiküldünk arról nincs visszajelzés, annak állapotát nem látjuk. Csak helyszíni ellenőrzéssel megoldható.

A jövő, de már a jelen sem erről a típusú televíziózásról szól, így ezt a lehetőséget minden gyártó támogatja, de személyes véleményem szerint feljebb kell lépni!

Hogy hova, az legyen a következő bejegyzésem témaköre! :-)

Addig is Tisztán Hotel TV!

A bejegyzés trackback címe:

https://hoteltv.blog.hu/api/trackback/id/tr516811576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása