Avagy, ha nem kérdezted meg, de tudni szeretnéd!

Tisztán Hotel TV!

Tisztán Hotel TV!

Az alkotás öröme

2022. november 25. - Jblog

Kicsit offtopic, de tegnap érkezett a gondolat, hogy erről is érdemes beszélni.

Írtam már és folyamatosan kommunikálom, hogy mennyire fontos a professzionális szolgáltatás jelenléte a szakmánkban és természetesen minden területen. Sosem a legolcsóbb a legjobb és nem szégyen megkérni az árát a szakszerű munkának. Lehet és kell is versenyezni, de Isten óvjon mindenkit a kóklerektől!
Nálam és cégünknél van még ennél fontosabb szempont is. Ez az alkotás öröme és igénye!
Amikor részt veszünk egy-egy felújítás, vagy újépítés projektben, akkor számunkra is a leglényegesebb feladat az esztétikus végeredmény létrehozása. Külön öröm, ha ezt a folyamatot, profi belsőépítész csapattal követhetjük együtt végig, akik hasonlóan hozzánk, maximális kreativitással, lelkesedéssel és kooperatívan állnak a munkához.
Nem ritka, hogy kifejezetten a kiválasztott elektronikai berendezés, adott esetben a vendégszobai LCD készülék köré álmodják meg a harmonikus bútorzatot, de az is adja a maga kis báját, ha minimalista módon a kevesebb lehet több is elvet követve alakul ki a szobai megnyugtató elrendezés.
Fantasztikus érzés, mikor részesei lehetünk a lakberendezés művészetének és kicsit kitekinthetünk a szórakoztató elektronika és az informatika világából!

Állandó szlogenünk!
Tisztán Hotel TV!

Fotó: LUA Resort

A bejegyzés trackback címe:

https://hoteltv.blog.hu/api/trackback/id/tr4217987354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása