Avagy, ha nem kérdezted meg, de tudni szeretnéd!

Tisztán Hotel TV!

Tisztán Hotel TV!

Mindent tud, minden helyzetben!

2022. szeptember 24. - Jblog

Rég írtam... Ne haragudjatok érte, de felőrölt a munka és nem szakítottam időt a tapasztalataim megosztásra.
Tegnap egy roppant egyszerű dolog történt meg itthon, ami már természetesnek is tűnhet, de rá kellett jönnöm, hogy azért ez másoknak nem feltételen így működik, vagy nem tudnak róla, hogy ilyen egyszerűen is megoldható.
Nem kell hozzá más, mint egy Philips Smart Hotel TV. Itthon is ilyet "tesztelek", ezért minden tapasztalatomat meg tudom osztani felhasználóinknak, vagyis Nektek szállodásoknak!
Valamiről lemaradtunk az RTL Klub csatornán, amit szerettünk volna visszanézni. Mivel nem olyan Tv előfizetésünk van set top boxszal, hogy felveszi a műsort (persze nem terveztük, így fel se vettük volna), hanem a DigiTV csatornáit nézzük, így maradt az RTL Most applikáció, ami van a telefonomon, de a TV-n nincs. Megjegyzem, hogy ez nincs, de van minden más, mint pl. Netflix, HBO MAx, Disney+, AppleTV+, Spotify, Youtube... 2 kattintással felcsatlakoztattam a mobilom a TV beépített Chromecast-jára és már készen is álltunk, hogy elindítsam a kívánt műsort és meg tudjuk nézni azt a TV-n keresztül.
Elindult a műsor a TV-n és miközben azt néztük, tőle teljesen függetlenül tudtam használni a mobilom levelezésre, böngészésre, bármire!
Ez nem az emlegetett szolgáltatók fényezése, hanem az, hogy ha hallgattok rám és Philips Smart Hotel TV-re ruháztok be a szállodátokba, akkor a vendégeitek pont ilyen könnyen élvezhetik az olyan tartalmaikat is, melynek nincs applikációja a TV-n! Az említett 2 kattintás a valóságban: 1 kattintás a távirányítón a Cast-ra, 1 kattintás a mobilon a fényképezőre, vagy QR kód olvasóra. 1 kattintás a megjelenő "akcióra" (csatlakozás a Tv-hez), majd 1 kattintás a mobilon az alkalmazásra, ott kiválasztani a kívánt videót, majd 1 kattintás a megjelenő Cast ikonra és kiválasztani a szobaszámmal azonosított TV-t (ez csak az egy lehet). Innentől már indul is a TV-n a videó. Ez valójában 6 kattintás, de pofon egyszerű és természetesen működik még számtalan szolgáltatói applikációval is!

A bejegyzés trackback címe:

https://hoteltv.blog.hu/api/trackback/id/tr2517939030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása